Misiuni în 2022

Honduras & Mexico în perioada 16-25 Martie 2022

Scopul principal al acestei misiuni a fost de a evangheliza localnicii de pe o insulă de coastă numită Mosquitia. Grupul a trebuit să ia bărci fluviale pentru a ajunge în această regiune.

Evanghelizări mari au avut loc timp de mai multe zile, inclusiv o tabără pentru copii.

Grupul de misionari a organizat evanghelizare stradala în timp ce ajuta orfelinatul local din interior.

 

Honduras & Mexico în perioada 22-30 Iunie 2022

Scopul principal a fost de implicare în construcția și reamenajarea orfelinatului de copii, loc de joacă pentru copii; jocuri și hrana copiilor. Pereții orfelinatului au fost pictați în interior și în exterior. Am construit un zid pentru a împiedica alunecarea muntelui în clădire și am construit, de asemenea un loc de joacă pentru copii unde sa se joace. O alta parte a acestei misiuni a fost când am ținut o tabără de trei zile pentru un cartier foarte sărac de la periferia orașului. Această regiune este de fapt locul în care oamenii și orașul își arunca gunoiul. Un pastor local hrănește câteva sute de copii în fiecare zi de mulți ani și am ajutat acest local să hrănească copiii pentru cele trei zile ale taberei.

 

Misiune medicală în Mexico în perioada 12-19 Octombrie 2022

Această misiune a fost concentrată pe satisfacerea nevoilor medicale ale localnicilor din Matamoros si Victoria, Mexico.

A participat un grup de aproximativ 30 profesioniști medicali, pastori și misionari evangheliști. Am înființat clinici improvizate în care localnicii care nu au acces la îngrijire medicală ar putea primi acea îngrijire. După ce s-au întâlnit cu o asistentă sau un specialist, cei prezenți au fost educați cu privire la igienă, s-au rugat și au primit orez și fasole, precum și haine. Copiii localnicilor au fost învățați să se joace și să facă meșteșuguri. Au avut loc și evanghelizări mai mici. Locațiile pe care le-am vizitat au fost insule de lângă coastă, mahalale și cartiere sărace. Această misiune are loc de doua ori pe an.

 

Africa în perioada 29 Octombrie – 11 Noiembrie 2022

Misiune de construcție. Grupul a vizitat mai multe regiuni sărace din Africa, inclusiv orfelinate, biserici locale pentru a ajuta la construirea de locuri în care se poate face munca lor. Activitățile au inclus pictura, așezarea fundațiilor, ridicarea pereților și așezarea plăcilor.

 

Matamoros, Mexico în perioada 15-19 Decembrie 2022

Această misiune se concentrează  pe orfelinatele din Matamoros, Mexico. Am colaborat cu aproximativ 6 orfelinate pentru a aduce cadouri copiilor. Aceste cadouri sunt donate de la bisericile locale românești din Houston si San Antonio, TX.

Aceste cadouri includ pantofi, haine, șosete, articole de igienă și uneori jucării. Petrecem timp la fiecare orfelinat dând aceste daruri în timp ce îi învățăm despre Hristos. Apoi ne petrecem timp jucându-ne cu copiii. În plus, am vizitat o regiune de pe coasta unde am organizat o evanghelizare pentru localnici și am distribuit copiilor peste 100 de cadouri și aproape 200 de pungi cu bomboane.

Această misiune are loc în fiecare an.